ATHOS VILLAS - LUXURY SEASIDE VILLAS - Халкидики


ЗА АКТУАЛНИ ЦЕНИ И РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Уникална атмосфера за вашата морска ваканция през 2020.

Вилите  са построени пред очарователния пясъчен плаж Комица в градини с маслини и палми. Морският бриз, чистият въздух и аромати, звуците и картините, които природата щедро предлага, представляват рай за релакс и спокойствие. Всичко това прави комплекса привлекателна възможност и идеална дестинация за вълшебни и безгрижни моменти.

 Athos Villas се състои от 11 модерни, супер луксозни ваканционни жилища за цялото семейство, които са луксозно обзаведени, с цел комфортния престой на своите гости.
 Athos Villas се намира на брега на Комица, един от плажовете на полуостров Атон, който се счита за един от най-красивите райони на Гърция. Това е уникална дестинация за спокойна почивка и релаксация.

Гостите на  на Athos Villas  ще бъдат впечатлени от екологичната красота на Халкидики н и архитектурната красота на на комфортните вили .
Атон е обявена за защитена зона на природна красота от ЮНЕСКО.* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел.

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора