Ester Luxury - Скала Потамя, Тасос, почивка в Гърция


СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ за РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ  за 2024


РЕЗЕРВИРАЙТЕ ИЗГОДНО ЗА 2024


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕEster Luxury rooms на плажа на Скала Потамия. Страхотно местоположение и стил, великолепно съчетание за вашата почивка край морето.
Скала Потамия е един от най-известните плажове на остров Тасос, не само заради естествената си красота, но и заради добре организираните услуги.
На това място ще намерите стаи Ester, които представляват крайбрежен малък комплекс от девет стаи на най-доброто място, което човек може да поиска.
Луксозните стаи на Ester са разположени  на плажа , с изглед към морето и в непосредствена близост до всички забележителности, някои от тях са, Paradise Beach, Marble Beach, Pachis, Aliki beach, Giola и много други,
Ester Luxury  е идеален за тези които търсят разнообразна почивка ... Скала Потамия е разположена на източното крайбрежие на остров Тасос. Това наистина е много удобно място за пътуващите, тъй като е близо до пристанището на Лименас, столицата на острова, и има чудесен плаж с множество кафенета, таверни и плажни барове. Друг чудесен плаж, този на Golden Beach е на пет минути разстояние.