Нова Година в Сърбия Ниш, UNI ELITA LUX, с Празничнa вечер и Реприза, напитки без лимит !! 2021

нова година в сърбия , ниш, новогодишни оферти , нова година 2021 нова година в сърбия , ниш, новогодишни оферти , нова година 2021

ниш, нова година в Сърбия. нова година в Ниш, нова година в ниш с две тразнични вечери, нова година 2021

 НОВА ГОДИНА  В НИШ 2021


НОВА ГОДИНА  В СЪРБИЯ НИШ -ТОП ОФЕРТА  

Ако търсите къде да отпразнувате Новата Година - на близко  - вашето решение е при съседите -  Нова Година в Ниш - близко е и със сигурност забавно ! Съседите са веселяци, а хранта е винаги обилна  и вкусна, напитките неограничени, купона супер!!!

Нова Година в Ниш  -  UNI ELITA LUX

собствен транспорт

за поредна година , чудесен хотел с много добра организация за Нова Година 

 В случай на усложнена обстановка във връзка с COVID 19 забрана за пътуване ,затваряне на граници заплатените суми по програмата се възстановяват .

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

* Promo цените са валидни до 30.10.20 - Резервирайте изгодно, направете действаща резервация при изгодни услоловия с депозит – 100 лв.

Нова Година   3 дни / 2 нощувки от 31.12.2020 до 02.01.2021/

390лв / 425лв на човек в двойна / тройна стая de luxe
375лв / 395лв на човек в апартамент de luxe с две отделни спални / мин. 4 човека /

Цената включва:
3 дни / 2 нощувки със закуски и Две Празнични Вечери в ресторанта на хотела, с напитки без лимит
31.12 Празнична Новогодишна Вечер богато меню от сръбската национална кухня, напитки без лимит, жива музика
01-ви януари 2021 Реприза Празнична Вечеря богато меню от сръбската кухня, напитки без лимит, жива музика


Нова Година  4 дни/3нощувки от 30.12.2020  до 02.01.2020 или от 31.12.2020 до 03.01.2020

445лв / 475лв на човек в двойна/ тройна стая de luxe
430лв / 460лв на човек в апартамент de luxe с две отделни спални / мин. 4 човека /

Цената включва
4 дни / 3 нощувки със закуски и ДВЕ Празнични вечери в ресторанта на хотела, с напитки без лимит 
31.12 Празнична Новогодишна Вечер богато меню от сръбската национална кухня, напитки без лимит, жива музика
01-ви януари 2021 Реприза Празнична Вечеря богато меню от сръбската кухня, напитки без лимит, жива музика

за семейства с деца
деца от 0г до 7г - безплатно, без да ползват самостоятелно легло
деца от 7г до 12г - 50% без да ползват самостоятелно легло
за деца на самостоятелно легло - 50лв от цената за възрастен

* При невъзможност за пътуване и настаняване поради заболяване (Covid-19),  хотелът ще възстанови заплатената сума по резервацията до 30 дни след обявената дата на настаняване, при предоставяне на положителен PCR-тест 
В случай на промяна в ситуацията с  covid 19,  затваряне на граници,  при положителен PCR TEST ,  заплатените суми  по офертата ще се възстановяват .

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

UniElitaLux е нов модерен хотел в Ниш, Модерният дизайн и обзавеждане на хотела правят престоя на гостите приятен и комфортен.WiFi интернет в цялата сграда. ресторант, безплатен паркинг с видео наблюдение.

Двойните и тройните стаи са просторни и модерно обзаведени.Стаите разполагат с LED телевизор, мини бар, сешоар, както и безплатен Wi-Fi интернет,.Хотелът предлага де луксови суити и апартаменти с ъглова мека мебел за сядане, голям LED телевизор, мини бар и безплатен Wi-Fi.
В свободното време може да посетите забележителности на Ниш - На 2км се намира историческа забележителност "Сele kula" на петстотин метра археологически парк на древния римски град Медиана ,Нишка Баня се намира на 4 километра от хотел Uni Elita Lux, а Лесковац е на 35км.


СНИМКИ ОТ ХОТЕЛА

информация за НИШ

Ниш се намира на около 160 км западно от София и на около 250 km  от Белград. Разположен е на брега на река Нишава Ниш е един от най-старите градове на Балканите.известен е с факта че е родното място на 18 римски  императора , между които и  Константин Велики.
Ниш е разделен на следните квартали: Медиана, централната градска част с историческия център Панталей , Църквени Кръст , Палилула и Нишка баня
Най- голямата забележителност  на града е Нишката крепост - Нишка Тврђава, разположена на десния бряг на река Нишава. Построена е в началото на 18 век. Там се е намирало и първото римско селище. останали  са древни руини от римско време,  Във вътрешността на крепостта  е разположен красив парк, с много зеленина в центъра на града, любимо място за разходки. При  входа на крепостта има   кафани и ресторанти, допълващи атмосферата на старата крепост. Тук може да изпиете своето кафе в сянката на  древните градски крепостни стени Ако сте с деца може  да се разходите из парка в крепостта с някое от малките  влакчета , а вечер в  клубовете.да послушате  поп и рок изпълнения

До крепостта се намира; дворецът “Бановина”, построена през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес седалище на Нишкия Университет.

Оставяйки Нишката крепост зад вас, можете да  минете през моста над река Нишава, да се полюбувате на рибарите и да видите сградата на кметството.
Може да продължите своята разходка по главната пешеходна улица "Обреновичева", основната и най-оживена пешеходна зона. 
Тук ще усетите запазената атмосфера на града от старите къщи и новите модерни постройки между тях, множество  кафенета, ресторанти и  пекарни. В началото си до площада има и множество магазини.
Едно от най-автентичните места в Ниш е "Калайджийско сокаче"- старата  занаятчийска улица.  изпълнена с духа на стария град Ниш, от многбройните кафенета и ресторанти - кафани се носи аромата на кафе, което на повечето места в Ниш е „турско , мирис на прясно изпечен хляб и сладкиши и разбира се на сръбска скара
...
Необходими документи:


Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
Часово време: София – 12 ч.  Белград – 11 ч.
ВАЖНО!
В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари

информация В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро =  109-115 динара  
1 лев = 56- 59  динара


ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА Нова година в Македония - хотели 3 *, 4 *, 5 * - собствен транспорт
ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА Нова година в Гърция- хотели 3 *, 4 *, 5 * - собствен транспорт
ВИЖТЕ ОФЕРТИ за Нова година в Букурещ собствен транспорт


ВСИЧКИ НОВИ ОФЕРТИ ЗА НОВА ГОДИНА 2021  В СЪРБИЯ    - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

В случай на усложнена обстановка във връзка с COVID 19 забрана за пътуване ,затваряне на граници заплатените суми по програмата се възстановяват .

Условия и срокове за записване:

няма изискване за мин брой туристи

Първоначален депозит - 100лв , до 30.10.2020  50%  ; доплащане  до 01.12.2020

Плащането може да се извърши в брой, или по банков пътЦените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001999

В цената не се включват  застраховки ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТпредлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора