Нова Година в Сърбия, Белград - в Бохемския квартал Скадарлия !

Нова година в Сърбия , Стари Белград , Скардиля  в Le Petit Piaf de luxe

собствен транспорт

от 30.12.2019 до 02.01.2020 / дати по избор

ТОП МЯСТО !!!   ТОП ОФЕРТА !!! ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА !!!


Le Petit Piaff de luxe и Ресторант Mali Vrabac 4* -   В сърцето на Белград - Стари град  в бохемският квартал – Скадарлия !
Бутиков хотел - Новогодишна оферта с включена  Празнична Новогодишна вечер в ресторант Mali Vrabac !

тип на настаняване

3дни/2нощ със закуски

4дни/3нощ със закуски

на човек в двойна стая

295лв/ 325лв

395лв/ 425лв

3-ти човек в тройна стая

245лв/ 280лв

345лв/380лвцената включва
Новогодишен пакет за  2 , 3 нощувки със закуски - дати по избор

по желание
резервация за Празнична Новогодишна Вечеря - all inclusive в ресторанта на хотела -  Mali Vrabac който е един от най - известните и емблематични ресторанти в Белград  - с музика на живо, трубачи и известен сръбски  изпълнител,  богато меню от националната кухня, с напитки без лимит -110 eurLe Petit Piaf ****  - стилен бутиков хотел разположен, в сърцето на Белград, в най-живописната част - Стари Град , в най- бохемският и известен район – Скадарлия, известен със своите кафани, ресторанти,нощен живот и афтентична храна и атмосфера. Местоположението на този хотел е прекрасен избор за хора, интересуващи се от нощен живот, храна и история.
Модерните и комфортни стаи със самостоятелни бани и климатик са оформени в ярки тонове. Изисканият стил и обзавеждане в Le Petit Piaf се допълва от кожените дивани в озеленените общите части.На разположение на гостите има конферентна зала за бизнес семинари.

Mali Vrabac - известният и емблематичен ресторант Белградски ресторант е собственост на хотела. В този известен със своята отлична кухня ресторант ще имате възможността да опитате и да се насладите сръбски деликатеси, приготвени от едни от най-известните и уважавани майстори-готвачи.

Хотела разполага и с една от най-добрите винарни във града, със отлична селекция от прекрасни вина.

Гостите на хотел Le Petit Piaf получават 10% отстъпка за спа услугите в Cityspa Retreat. Le Petit Piaf е само на 5 минути пеша от улица Кнез Михайлова и Площада на Републиката. Той е идеална отправна точка както за бизнес гостите, така и за туристите.

Необходими документи:
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
Часово време: София – 12 ч.  Белград – 11 ч.
ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари

информация В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро =  109-115 динара 
1 лев = 56- 59  динара


ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА Нова година в Македония - хотели 3 *, 4 *, 5 * - собствен транспорт
ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА Нова година в Гърция- хотели 3 *, 4 *, 5 * - собствен транспорт
ВИЖТЕ ОФЕРТИ за Нова година в Букурещ собствен транспорт
ВСИЧКИ НОВИ ОФЕРТИ ЗА НОВА ГОДИНА 2020  В СЪРБИЯ    - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ


Условия и срокове за записване: няма изискване за мин брой туристи
Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане  до 31.11.2019! Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001999
В цената не се включват  застраховки ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.
ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация на страницата с Общите ни условия

>>>Общи условия <<<<<

* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел.
* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора