Agrabeli Studios & Apartments 2* Парос


собствен транспортNaousa

Разположен сред голямо лозе, Agrabeli Studios & Apartments предлага настаняване с кухненски бокс и самостоятелна веранда в залива Науса. Той разполага с плувен басейн и предлага безплатен Wi-Fi интернет навсякъде.
 
Студиата и апартаментите в Agrabeli в цикладски стил разполагат с железни легла и мрежи против комари. Те са оборудвани с климатик, сателитна телевизия и сешоар. Просторните им веранди се отличават с мебели от бамбук.
 
Дървени шезлонги, чадъри и кърпи се предлагат безплатно в басейна. Барът на басейна предлага закуска, коктейли и леки ястия.
 
Автобусна спирка точно пред Аграбели предоставя услуги на най-популярните плажове на Парос.
Парикия, столицата на острова, е на 15 минути с кола. Предлага безплатен паркинг на място


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /на стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /на стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /на стая/ на вечер

Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е

03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора

Още оферти от тази категория: « Agnanti 4* Парос Akrotiri 3* Парос »