До Коста Рика -Сан Хосе - Тортугеро- Вулкан Аренал - Гуанакасте 10дни през месец ноември

                                                           

                                                                                        Неповторимата Коста Рика 

                                                                       

           Екзотично пътуване с Посещение на Сан Хосе , Национален Парк Тортугеро , Вулкан Аренал и Плажът на Гуанакасте

                              Обиколна екскурзия 10 дни 8 нощувки с български водач през месец ноември


Цена  -   1975 евро с вкл летищни такси.Хотели по програмата : 
Сан Хосе: Crowne Plaza 
Тортугеро: Evergreen Lodge 
Вулкан Аренал: Arenal Para?so 
Гуанакасте: Occidental Tamarindo


Цената включва:

Самолетен билет MADRID– SAN HOSE  MADRID с авиокомания IBERIA

Редовен трансфер от Международно летище Хуан Санта Мария до Сан Хосе.

1 нощувка в избраният хотел в Сан Хосе.

2 нощувки в избраният пансион в Тортугеро. 
Включва: трансфер с наземен и воден транспорт (Сан Хосе – Тортугеро – Гуапилес), изхранване на база пълен пансион (FB ) и екскурзия в Национален Парк Тортугеро. Трансфер от местният ресторант в Гуапилес до Вулканът Аренал.

2 нощувки в избраният хотел в Аренал. Трансфер от Вулкан Аренал до Гуанакасте.

3 нощувки в избраният хотел в Гуанакасте на all inclusive. Трансфер от Гуанакасте до Меж-дународно летище Хуан Санта Мария. Екскурзовод за включените екскурзии (Тортугеро и Вулкан Аренал)

Летищни такси 336 евро.Подлежат на преподвърждение в момента на издаване.

Медицинска застраховка.


Цената не включва:

Самолетен билет до Мадрид 
Държавна такса за напускане на държавата: 31 USD . Плаща се на летището (може да има промяна). 
Всяка точка не посочена в цената включва. 
Допълнителни екскурзии или тези които не са описани в маршрута. 
Допълнителни услуги като телефон,бакшиши,пиколо и други.


Полети

21/11/2017 MAD SJO IB6313  - 11.40 - 15.45
29/11/2017 SJO MAD IB6314  - 17.25 - 10.30 +1


                                                                                    Програма

Ден 1 Мадрид-Сан Хосе Тръгване от летище Мадрид с редовен полет на Iberia до Сан Хосе. Пристигане на Международно Летище Хуан Сантамария в Коста Рика. Посрещане от наш представител, който ще ни придружи до района на столицата,където ще останем първата вечер. Нощувка.

Ден 2 Сан Хосе- Национален Парк Тортугеро (закуска,обяд и вечеря) Сутринта ще посетим Национален парк Тортугеро, един от най-живописните паркове в Коста Рика. Обиколката започва с изкачването на централната вулканична планинска верига, където можем да се насладим на красивите водопади и вечнозелени гори в Национален парк Браулио Карило. Закуска. За последната част от маршрута ,ще се качим на лодка и ще се придвижим по малките канали, наслаждавайки се на тропическта растителност и разнообразието от флора и фауна. При пристигането ни в пансиона за туристи ,ще ни бъде дадена информация за дейностите в областта и препоръки, които да бъдат взети под внимание, тъй като ще сме настанени в джунглата. В следобедните часове, ще посетим селото Тортугеро,където ще опознаем начина на живот на местните хора.

Ден 3 Национален Парк Тортугеро (закуска,обяд и вечеря) Тортугуеро е отлично място за любителите на екотуризма. През деня и в зависимост от метеорологичните условия, имаме опция да се насладим на обиколка през джунглата, където ще научим как различните животни, насекоми и птици взаимодействат с растенията в гората, постигайки перфектен баланс, или на обиколка с лодка по естесвените канали на Националния парк. Тортугуеро предлага пълен контакт с майката природа. Голяма част от Националния парк се простира по протежението на своите девствени плажове, които служат като приют за гнездене на морските костенурки.Това събитие се случва от юли до септември


Ден 4 Национален парк Тортугеро - Вулкан Аренал (закуска и обяд) Сутринта ще се придвижим с лодка към местният кей, за да продължим по пътя си към северните равнини на Коста Рика.

Ден 5 Вулкан Аренал (закуска) Свободно време с възможност да се осъществят допълнителни екскурзии като например Sky Tram & Sky Trek.Тази екскурзия комбинира изкачване до върха на планината с лифт, наслаждавайки се на красивата природа на езерото Аренал, и спускане от една планина до друга по телени въжета.

Ден 6 Вулкан Аренал – Гуанакасте (All Inclusive) Днес ще продължим маршрута си към райските плажове на Коста Рика на брега на Тихия океан, известни по целия свят с впечатляваща си комбинация от тропическите гори и бели пясъчни плажове.Нощувка.


Ден 7 Гуанакасте (All Inclusive) Свободно време с възможност да се осъществят допълнителни екскурзии. За авантюристите, препоръчваме екскурзията Canopy,където придвижването ще се осъществи по безопасен начин,плъзгайки се по въже от горните части на гората от едно дърво до друго.


Ден 8 Гуанакасте (All Inclusive) Свободно време с възможност да се осъществят допълнителни екскурзии. За авантюристите, препоръчваме екскурзията Canopy,където придвижването ще се осъществи по безопасен начин,плъзгайки се по въже от горните части на гората от едно дърво до друго.


Ден 9 Гуанакасте -Летище Сан Хосе (закуска) Трансфер до Международно летище Хуан Санта Мария. Отпътуване за Мадрид.


 


* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмите


Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Операт